5217319
כבוד השופטת רננה גלפז מוקדי
בהמשך להחלטתי מהיום, אני מורה על מינויו של ד"ר מרדכי ורדי כמומחה בתחום הגרפולוגיה מטעם בית המשפט. כתובת המומחה: שטמפפר 73 , פתח תקווה, טל' 03-9317995 .
המומחה יקבל לידיו את השיק הבנקאי מושא המחלוקת בתיק זה, מידיה הנאמנות של ב"כ המשיב, וייתן את חוות דעתו בשאלה שבמחלוקת והיא האם חתימתו של המשיב מתנוססת על גב השיק. לצורך כך, יעבירו ב"כ הצדדים למומחה כל מסמך שיידרש לו וכן את כתבי הטענות בתיק זה.
בשכ"ט המומחה יישא, בשלב זה, הנתבע בלבד.
27/12/2015
5207785
כבוד השופטת איילת הוך-טל
חוק איסור לשון הרע, תשכ"ה-1965 (להלן - החוק).
התובעת/הנתבעת שכנגד (להלן - התובעת) התגוררה בזמנים הרלוונטיים לתביעה בדירה שכורה בבית משותף הנמצא ברחוב ברנר 18 בחיפה (להלן - הבניין).
הנתבע/התובע שכנגד (להלן - הנתבע) מונה ביום 3.11.11 כנציג ועד הבית של בתים מס' 14, 16 ו-18 ברחוב ברנר. הנתבע אינו דייר בבניינים הללו.
15/12/2015
5159517
כבוד השופט יונתן אברהם
בפני תביעה למתן הצהרה בדבר שותפות בשטח מקרקעין בגודל שני דונם ובמכון רישוי הבנוי עליו בעיר קצרין, הידועים כמגרש 80, חלק מחלקה 3 בגוש 201000 (פרטי הזיהוי מתוך חוו"ד מודד שהגיש התובע).
התביעה מבוססת על שני הסכמים:- הראשון מתאריך 22.6.1994 (שנטען כי הוא מבטא הסכמות קודמות בעל-פה) והשני מיום 4.6.2007.
טרם אדרש לתוכן השותפות הנטענת לפי הסכמים אלו, ליחס ולשוני ביניהם, אציין, כי הנתבע העלה טענה להיות חתימתו על ההסכמים הנ"ל מזוייפת וחלקה של ההתדיינות נסוב סביב מחלוקת זו.
29/10/2015
5085685
כבוד השופט עמית יריב
לפני תביעה לפירעון שטר חוב שנערך ביום 30.04.2013 על סך 1,090,400 ₪ (להלן: "שטר החוב"). מושך השטר נחזה להיות מר סמי לוי (להלן: "הנתבע") והנפרעת היא חברת פייננס קרייר בע"מ (להלן: "התובעת"). לטענת התובעת, הנתבע ערב לשיקים שמסרה לתובעת לניכיון חברת בלאנס יזמות ובניה בע"מ (להלן: "חב' בלאנס"), ושחלקם, בסכום כולל של שטר החוב, חוללו באי-פירעון מחמת העדר כיסוי מספיק.
טענתו העיקרית של הנתבע הינה טענת זיוף, דהיינו כי החתימה הרשומה על גבי שטר החוב איננה חתימתו של הנתבע ומשכך אין לחייבו בפירעון השטר....
23/8/2015
4965289
כבוד השופט עדי הדר
תביעה שהחלה על דרך בקשה לביצוע שטר חוב ע''ס 75,000 ₪ נגד הנתבעת, כערבה לפירעון השטר.
המחלוקת היא האם יש לקבל את גרסת עובד התובעת כי החתים את בעלה של הנתבעת כעושה שטר בעסקו ולאחר מכן החתים את הנתבעת כערבה ליד מקום עבודתה, או לדחות גרסה זו ככוזבת, כטענת הנתבעת, ולקבל את גרסתה כי לא חתמה על השטר, וכן לקבל את גרסת בעלה, מי שניתן נגדו צו כינוס נכסים, כי עובד התובעת ביקש ממנו לחתום במקום הנתבעת על השטר, במקום המיועד לחתימת הנתבעת כערבה, בצמוד לפרטי הנתבעת.
התביעה התנהלה על פי סכומה בסדר דין מהיר,...
26/4/2015
רשימה מלאה >>